Son Haberler
Anasayfa » HABERLER » MASKF’DAN DOKTOR TURAN’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

MASKF’DAN DOKTOR TURAN’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

logo

Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF), amatör spora ve sporculara destek veren Ortopedi Uzmanı Doktor Caner Cengiz Turan’ı ziyaret etti.

MASKF Başkanımız Seyfullah Özdemir, Saha Komiserleri Derneği Başkan Vekili Nurettin Doğan ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, Gözde Kışla Hastanesi Ortopedi Uzmanı Doktor Caner Cengiz Turan’ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, “Ortopedi Uzmanı Doktor Caner Cengiz Turan, amatör spora ve sporculara büyük katkı sağlıyor. Ciddi sakatlıklar geçiren sporcularımızın, sağlıklarını kazanmaları adına büyük özveri gösteriyor. Son olarak kolu kırılan genç kaleci Özcan Teke’yi sağlığına kavuşturdu. Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı ver amatör spor kulüplerinin temsilcisi olarak hocama teşekkür ediyorum” dedi.

Hastane yönetiminin Malatya amatörüne yakın ilgi gösterdiğini de kaydeden Özdemir, “Amatörde yaşanan bütün sakatlıklarda hastanemiz bize kapılarını sonuna kadar açtı. Bu bizleri oldukça mutlu etmektedir” şeklinde konuştu.

Ortopedi Uzmanı Doktor Caner Cengiz Turan ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sporculara gösterdiği yakın ilgiden dolayı Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Seyfullah Özdemir’e teşekkür ediyorum. Bizde hastane olarak amatör sporcularımıza her zaman hizmet vermekteyiz. Bundan sonrada da hizmet vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

 

 

 

Hakkında admin

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Required fields are marked *

*

Scroll To Top