Son Haberler
Anasayfa » HABERLER » YILDIZLAR BASKETBOL BÖLGE ŞAMPİYONU OLDU.

YILDIZLAR BASKETBOL BÖLGE ŞAMPİYONU OLDU.

logopano14

Yıldızlar Basketbol, Genç Erkekler Basketbol Bölge Şampiyonası’nda finalde Elazığ temsilcisini yenerek, bölge şampiyonu oldu. 

2014-2015 Genç Erkekler Basketbol Bölge Şampiyonası’ 17-21 Mart tarihlerinde Mardin’de yapıldı. Bölge Şampiyonası’nın finalinde Elazığ ekibini 58-55 yenen Yıldızlar Basketbol, bölge şampiyonu oldu. 

Yıldızlar Basketbol, 28 Nisan-2 Mayıs tarihlerinde Trabzon’da yapılacak olan Anadolu Şampiyonası’nda mücadele etme hakkını kazandı. 

Yıldızlar Basketbol Takım Antrenörü Temel Ceylan, bölge şampiyonu oldukları için mutlu olduklarını belirterek, aynı başarıyı Anadolu Şampiyonası’nda da göstermek istediklerini söyledi. 

Ceylan, elde ettikleri şampiyonluğu Malatya’ya hediye ettiklerini belirterek, “Bölge şampiyonluğu kolay kazanılmıyor. Takım olarak iyi hazırlandık ve bu başarıyı elde ettik. Bu başarıyı kazanmamızda bize destek veren Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, takımda emekleri olan Ufuk Doğan, Kadir Pendoğan ve Kübra Öğüt’e teşekkür ediyoruz” dedi.

Temel Ceylan, önlerinde Anadolu Şampiyonası olduğunu hazırlatarak, “İyi bir takımız. Bölge Şampiyonası’nda da kalitemizi en iyi şekilde gösterdik. Önümüzde Anadolu Şampiyonası var. Anadolu Şampiyonasına da en iyi şekilde hazırlanıp, Malatya’mızı en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz” diye konuştu.

Yıldızlar Basketbol takımına Trabzon’da yapılacak olan Anadolu Şampiyonasında başarılar dileriz.

         M.A.S.K.F. YÖNETİM KURULU

Hakkında admin

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Required fields are marked *

*

Scroll To Top