Son Haberler
Anasayfa » HABERLER » ANADOLU SPOR GAZETECİLERİNE ZİYARET YAPILDI.

ANADOLU SPOR GAZETECİLERİNE ZİYARET YAPILDI.

logo

ASKF Malatya’nın lokomotifidir

Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Malatya Şube Başkanı Akif Çelik, aldıkları karar gereği ayda bir defa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) ile bir araya geleceklerini belirterek, federasyonun ildeki sporun lokomotifi olduğunu söyledi

Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Malatya Şube Başkanı Akif Çelik, “Yönetim kurulu kararı aldık, ayda bir sizlerle bir araya geleceğiz. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Malatya’nın lokomotifidir. Bizlerde gördüğümüz eksiklikleri gündeme getirerek sporda daha iyi şeylerin olması için gayret göstereceğiz” şeklinde konuştu

Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Seyfullah Özdemir, İl Hakem Kurulu Başkanı Kaan Akın Öz, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Başkanı Nihat Bayındır, beraberinde TÜFAD Malatya Şubesi Başkan Yardımcısı Muharrem Zeyno, Saha Komiserleri Dernek Başkanı Nurettin Doğan ve Azizi Yiğit ile Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Malatya Şubesini ziyaret etti.

İDMAN İÇİN ARAÇ İSTENDİ

Seyfullah Özdemir, “Sizden aldığımız güç bizleri teşvik edecek. Projelerimiz var, belediyeden idman için araç tahsisi talebimiz var. Kulüplerimiz için soyunma yeri talebimiz var. Bunları belediye imkânları haricinde yapma şansımız yok. Boztepe’de spor kompleksimiz bitiyor. Kocaeli de gördüm, belediye idman için bir otobüs tahsis etmiş, üzerine yazmış örnek veriyorum Kocaeli Belediyesi’nin Kocaeli amatörlerine armağanıdır diye giydirilmiş bir otobüs. Malatya Belediyesinden talep ettiğimiz otobüs, belediyenin önünden sporcuları alacak, idmana bırakacak” ifadelerini kullandı.

ÖZDEMİR YARDIMA DİKKATİ ÇEKTİ

Özdemir,  amatör kulüplere yönelik şunları söyledi: “ Hakemin düdüğünü, bayrağını tartışmayı bırakın, gelin deyin ayakkabımız yok, eşofmanımız yok. Bakın 150 bin lira İl Özel İdare’den yardım alacağız, bastırın ki bu yardımı alalım. Listeleri verdim, 30 Martta İl Özel İdare kapanıyor. Gelin 20 şer çift ayakkabımızı, 4’er tane topumuzu alalım kulüplerimiz ekonomik açıdan rahat etsin. Bayrağı her zaman söylersiniz. Malzeme listelerini verdim, bir kulübe bin 400 lira civarında para düşüyor. 30 Marta kadar malzemeleri mutlaka almamız lazım. Amatör bir kulüp için bin 400 lira iyi para. Bu sene semt kulüpleri için kulüplere lige iştirak bedelleri ve antrenör bedellerinin ödenmesiyle ilgili çalışmam var. 15’e yakın semt kulübümüz var, bunların antrenör ücretlerini Futbol Federasyonu’na tescil ücretlerini yatırtırsak bunları da kurtarırız.”

YAPICI ELEŞTİRİLERE HAZIRIZ

Özdemir, “ Yapıcı eleştirilere her zaman hazırız. Taban birlikleri olarak bir hatamız olursa hatalarımızı düzeltmek için elimizden geleni yaparız. Derneğinizin hayırlı olmasını diliyorum ve güzel hizmetlerinizin olacağını düşünüyorum. Aile içinde zaman zaman uyuşmazlıklar olabiliyor. Kimsenin bir çıkarı yol bu işte, biz kulüplerimize hizmet ediyoruz. Tek gayemiz var tek çayı altında olmak. Hüdaverdi Kaya bizi örnek olarak tüm Türkiye’ye gösterdi, bir dönem geldiğinde bizim binayı fotoğraflamıştı, hakemlerle kulüpler nasıl bir arada olur, antrenörlerle kulüpler nasıl bir arada olur diye” şeklinde konuştu.

“KİMSE KUSURSUZ DEĞİL”

Azizi Yiğit, şunları kaydetti: “Netice itibariyle kimse kusursuz değil, ben hata yapmadım diyemez.  Hepimizde hatalar var, hatalarımızı asgariye indirmemiz gerekiyor. Amatör Kulüplerin birlikteliği gerçekten gurur verici bir şey. Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Malatya Şube’sine üyeyim, dernek için elimizden geleni yapacağız. Eleştiri elbette olacak ama karalama olmamalı.”

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Başkanı Nihat Bayındır, hakemler olarak, yaptırım organı olmadıklarını dile getirdi.
İl Hakem Kurulu Başkanı Kaan Akın Öz, “Yapıcı her türlü eleştiriyi kabul edebiliriz. Biz hata olarak görürüz ama hata olabilir, insanın olduğu her yerde hata oluyor. Siz bizi eleştireceksiniz biz eleştirilerden nasibimizi alacağız” dedi.

Hakkında admin

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Required fields are marked *

*

Scroll To Top