Son Haberler
Anasayfa » HABERLER » BAL’DA İKİ TAKIMADA YARAMADI.

BAL’DA İKİ TAKIMADA YARAMADI.

logoDSC02638

BAL Ligi 3. Grup’ta Malatya’nın iki temsilcisi Malatya İl Özel İdarespor ile 44 Malatyaspor, Yeşiltepe Stadı’nda karşılaştı. Zorlu mücadele 2-2 eşitlikle sona erdi.

44 Malatyaspor’un gollerini 12 dakikada Selim ve 15 dakikada Okan kaydederken, Malatya İl Özel İdarespor’un gollerini 23. dakikada Korhan ve 75. dakikada Ebubekir’den geldi.

44 Malatyaspor Teknik Sorumlusu Mahmut Evren, takım olarak kötü oynadıklarını belirterek, “Oyuna tutuk başladık. Bir türlü de toparlayamadık ve maç 2-2 berabere bitti. Malatya İl Özel İdarespor için lazım olan bir maçtı. İstediklerini aldılar. Onları tebrik ediyorum” dedi.

Malatya İl Özel İdarespor Teknik Sorumlusu Fatih Taşdemir ise, oyunu çirkinleştirmeden futbol oynamaya çalıştıklarını vurgulayarak, “İki Malatya ekibi karşılaştı. Mümkün olduğunca futbol oynamaya çalıştık. 2-2’lik beraberlik bize de onlara da yaramadı. Biz küme düşmemek, onlarda şampiyon olabilmek için mücadele ediyor. İnşallah bundan sonraki maçları iki ekipte kazanır ve hedeflerine ulaşırlar” diye konuştu.

 

Hakkında admin

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Required fields are marked *

*

Scroll To Top