Son Haberler
Anasayfa » HABERLER » U-16 LİGİNDE ŞAMPİYON MALATYA ŞEHİR SPOR

U-16 LİGİNDE ŞAMPİYON MALATYA ŞEHİR SPOR

2022 – 2023 Futbol sezonu  U-16 Futbol Ligi’nde   Malatya şehir Spor şampiyon oldu.

            U-16 Futbol Ligi’nde ; 13 takımın mücadele ettiği ligde , M.Şehir spor  oynadığı 12 mücadeleden galip ayrılarak 36 puan ile Malatya şampiyonu oldu.

            Maç sonunda M.A.S.K.F. Başkanı Seyfullah ÖZDEMİR, Futbol İl temsilcisi ve M.A.S.K.F. Genel Sekreteri Kahraman FIRAT ile M.A.S.K.F. Başkan yardımcısı Erkan VAN ile Yeşitepe spor kompleksi  amiri İbrahim Halil KALKAN’ın  katılımıyla yapılan   kupa töreninde  Seyfullah ÖZDEMİR; M.Şehir sporun alt yapıya verdiği önemden, yetenekli gençleri Türk futboluna kazandırmalarından  dolayı kulüp başkanı Bülent GÜNGÖR ve teknik sorumlu Mikail TULUK ‘u  tebrik  ederek U-16 Türkiye şampiyonasında başarılar diledi.

            Futbol İl temsilcisi Kahraman FIRAT ;  çekişmeli ve fair- play  içerisinde geçen ligde müsabakalar  sonunda şampiyonluğa ulaşan Malatya Şehir  Spor’u kutlayarak U-16 Türkiye şampiyonasında da  başarılarının devamını diledi.

            Yeşitepe spor kompleksi  amiri İbrahim Halil KALKAN; M.Şehir spor’un idmana gelişi ve gidişlerindeki disiplinli olmalarından dolayı teknik sorumlu Mikail TULUK’u ve sporcuları kutlayarak  Türkiye şampiyonasında başarılar diledi.

  M.A.S.K.F. Yönetim Kurulu olarak U-16 liginde şampiyon olan  Malatya Şehir Spor’u kutlar, katılacakları  U-16 Türkiye şampiyonasında başarılar dileriz.

Hakkında admin

Yoruma kapalı.

Scroll To Top