Son Haberler
Anasayfa » HABERLER » YUSUF OKYAY(PAŞA) U-18 LİGİNDE ŞAMPİYON BATTALGAZİ BELEDİYE SPOR.

YUSUF OKYAY(PAŞA) U-18 LİGİNDE ŞAMPİYON BATTALGAZİ BELEDİYE SPOR.

2022 – 2023 Futbol sezonu  Yusuf OKYAY (PAŞA) U-18 Futbol Ligi play-off 3. Hafta müsabakasında  Battalgazi Belediye spor,  M.Yeşilyurt Belediye spor’u 1-0 yenerek Malatya şampiyonu oldu.

23 takımın mücadelesi ile 14 hafta süren grup müsabakalarında gruplarında birinci olan B.Gazi Bld. Spor, M.Yeşilyurt Bl.spor ile Telekom spor ‘un mücadele ettiği Play-off müsabakaları sonunda Battalgazi Belediye spor ile M. Yeşilyurt Belediye spor ilimizi U-18 Türkiye şampiyonasında temsil etmeye hak kazandı

             Maç sonunda yapılan kupa törenine; Battalgazi Belediye başkanı Osman GÜDER ile  M.A.S.K.F. Başkan vekili Aziz YİĞİT, Genel sekreter ve Futbol İl Temsilcisi Kahraman FIRAT, Başkan Yardımcıları Erkan VAN ile İsmet BİRADLI, Tertip Komitesi üyesi Selahattin ELMAS’ın katıılımı ile yapıldı.

M.A.S.K.F. Genel sekreteri ve Futbol İl Temsilcisi Kahraman FIRAT; Yusuf OKYAY(PAŞA) U-18 liginin kalitesinin arttığını, fair play içerisinde geçen mücadele eden takımları tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

M.A.S.K.F. Başkan vekili Aziz YİĞİT; YUSUF OKAYAY(PAŞA) U-18 liginde mücadele eden gençlerin A takımların alt yapısını oluşturduğunu, Türkiye şampiyonasında mücadele edecek B.Gazi Bld. Spor ile M.Yeşilyurt Bl. Spor’a başarılar dileyerek, M.Yeşilyurt Belediye spor’a kupasını takdim etti.

Battalgazi belediye başkanı Osman GÜDER; Battalgazi Belediye spor’un ligi namağlup tamamladığını,  ligde mücadele eden takımları  tebrik ederek Battalgazi Belediye spor’a kupasını takdim etti.

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı IMG_5237-150x150.jpg

Hakkında admin

Yoruma kapalı.

Scroll To Top