Son Haberler
Anasayfa » Genel » U-12 LİGİ ŞENLİK HAVASINDA TAMAMLANDI.

U-12 LİGİ ŞENLİK HAVASINDA TAMAMLANDI.

logo ASKF

Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu  tarafından Futbol Malatya İl Temsilciliği’nin katkılarıyla düzenlenen U12 Futbol Ligi tamamlandı. Şenlik havasında geçen U12 Futbol Ligi’nin tamamlanmasının ardından bütün kulüplere kupa verildi.

thumbnail_U12 Futbol Şenliği Tamamlandı4      thumbnail_U12 Futbol Şenliği Tamamlandı9

                    U12 Futbol Ligi’nde karşılaşmalar Yeşiltepe 1 nolu saha ile Ampute futbol sahasında oynandı. Anadolu Selçuklu, Malatya Galataspor, Yeni Malatyaspor, Kaldırımgücü, Adafı Kartalspor, Erkenek Hürriyet, Karakavakspor, Malatya Yeşilyurt Belediyespor ile Malatya Aile ve Sosyal Politikalarspor’un mücadele ettiği ligin tamamlanmasının ardından Yeşiltepe 1 nolu sahada kupa töreni düzenlendi.

thumbnail_U12 Futbol Şenliği Tamamlandı7    thumbnail_U12 Futbol Şenliği Tamamlandı5

                     Kupa töreni öncesi konuşan Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Seyfullah Özdemir, kulüplerin idarecilerine, antrenörlere, sporculara ve sporcuların ailelerine lige gösterdikleri ilgi ve centilmenliklerinden dolayı teşekkür etti.

thumbnail_U12 Futbol Şenliği Tamamlandı3

                       Özdemir, konuşmasında şunları söyledi: “Kıymetli veliler öncelikle sizlere teşekkür ederim. Gerçekten çok centilmen evlatlar yetiştirmişsiniz. Yaklaşık bir buçuk ay süren turnuvamızda bu çocuklarımız, sıcağa rağmen çok iyi mücadele ettiler. İnşallah U11 Ligi’ni de en kısa sürede yapacağız. Çocuklarımızı tebrik ediyoruz. Takımlarımızın hepsi bizim için şampiyon.”

                      TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi ise “Bu çocuklarımız, başta Malatyaspor olmak üzere büyük takımlarda forma giyecekler. Bu turnuvayı organize eden Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Seyfullah Özdemir’i tebrik ediyorum. Bu turnuvayı düzenlemek için çok fedakarlık yaptı. TFF sistemi kapanmasına rağmen bu müsabakaları oynatmak için, hakem parasını bile Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’ndan karşıladı. Kulüp yöneticilerimizi, antrenörlerimizi, sporcularımızı ve sporcularımızın velilerini tebrik ediyorum” dedi.

thumbnail_U12 Futbol Şenliği Tamamlandı8    thumbnail_U12 Futbol Şenliği Tamamlandı6

                        Futbol Malatya İl Temsilcisi Kahraman Fırat ise müsabakaların centilmence geçtiğini ifade ederek, “Sistem kapanmasına rağmen bu turnuvayı yapmak istedik. Bunun giderlerini de ASKF’den karşıladık. Ben katılımcıların hepsine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

thumbnail_U12 Futbol Şenliği Tamamlandı10     thumbnail_U12 Futbol Şenliği Tamamlandı11

                        Sporcuların velileri adına konuşan İbrahim Göçmen ise “Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Seyfullah Özdemir, Türkiye Futbol Federasyonu Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi ve Futbol Malatya İl Temsilcisi Kahraman Fırat’a teşekkür ediyorum. Malatya ve Türkiye’nin kanayan bir yarasına el basıyorlar. Çocuklarımızı ve gençlerimizi kahve köşeleri ve zararlı alışkanlıklardan kurtarmak için büyük çaba sarf ediyorlar. Böyle bir organizasyonu yapmak, başarmak ve gerçekten sonuca varmak önemli bir olay” ifadelerini kullandı.

                        Kulüplerin kupalarını sporcuların anneleri takdim ederken, kupa töreni sonrası toplu fotoğraf çekimi yapılarak, çeşitli ikramlarda bulunuldu.

thumbnail_U12 Futbol Şenliği Tamamlandı12

thumbnail_U12 Futbol Şenliği Tamamlandı13

thumbnail_U12 Futbol Şenliği Tamamlandı

Hakkında admin

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Required fields are marked *

*

Scroll To Top