Son Haberler
Anasayfa » HABERLER » MALATYA FUTBOL İL TEMSİLCİSİ KAHRAMAN FIRAT GÜVEN TAZELEDİ.

MALATYA FUTBOL İL TEMSİLCİSİ KAHRAMAN FIRAT GÜVEN TAZELEDİ.

logo

k.fırat

Futbol Malatya İl Temsilcisi Kahraman Fırat, olağan genel kurulda yeniden il temsilciliği görevine seçildi.

Malatya Amatör Spor Kulüpleri (MASKF) İdari Binası Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen seçime, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi,  Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Ahmet Yücel ile spor taban birliklerinin temsilcileri ile amatör kulüplerin idarecileri ile antrenörler katıldı. 

f.eser

Seçimde divan başkanlığını TFF Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi yaptı. Seçim öncesi konuşan Eserdi, yeni sezonun Malatya spor camiasına, kulüplere, kulüplerin idarecilerine, antrenör ve futbolculara hayırlı olması temennisinde bulundu.

Eserdi, yeni sezonda herkese başarılar dileyerek, “Yeni sezonu hayırla başlayıp, hayırla bitirmeyi Allah hepimize nasip etsin” dedi.

Liglerin başlangıcı öncesi MASKF’nin lig takvimini ciddi bir şekilde hazırladığını ifade eden Eserdi, federasyon yetkililerini yaptıkları çalışmalardan dolayı tebrik etti. 

Eserdi, yeni sezonla ilgili hazırlanan kitapçığı herkesin dikkatli bir şekilde okumasını isteyerek, “Hazırlanan kitap bizim anayasamız. Amatörün statüsü o kitapçık. O nedenle her şeyi o kitapçıktan öğrenmeniz mümkün. Bazı iller 10 takımla lige başlayıp, 3 takımla ligi bitiriyor. Bunun hazırlıkları ve düzenlemeleri çok güzel bir şekilde yapılıyor. Yapılan çalışmaların emeğini zayi etmeme adına, o gençlerin ‘sabah maça çıkacağım’ heveslerini kırmama adına lütfen ‘ben bu lige giriyorum, bu ligi sonuna kadar götürürüm’ diyeceğiniz kategorilere girin” şeklinde konuştu. 

 

Daha sonra seçime geçildi.Tek liste halinde seçime giren mevcut il temsilcisi Kahraman Fırat, yeniden  Futbol Malatya İl Temsilciliği görevine seçildi. 

özdem

Seçim sonrası konuşan Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) Başkanı Seyfullah Özdemir ise, Kahraman Fırat’ın Malatya’da sembol olmuş bir isim olduğunu kaydetti.

Kahraman Fırat’ın işinin uzmanı olduğunu ifade eden Özdemir, “Biz, MASKF olarak her zaman il temsilcimizin arkasında durduk. Bundan sonrada duracağız. Biz, size uzak değiliz, il temsilcimizde uzak değil. Biz bir ekibiz. Bu ekip de sizlere hizmet için var. Hiçbir karşılık beklemeden sizlere hizmet ediyoruz” diye konuştu. 

Yeniden göreve seçilen Futbol Malatya İl Temsilcisi Kahraman Fırat, 2015-2016 futbol sezonunun hayırlı olması temennisinde bulundu.

Göreve yeniden seçildiği için mutlu olduğunu ifade eden Fırat, “Beni yeniden bu göreve seçtiğiniz için teşekkür ederim” dedi.

 

Hakkında admin

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Required fields are marked *

*

Scroll To Top