Son Haberler
Anasayfa » HABERLER » 2013 Malatya’da Tesis Yılı Olacak

2013 Malatya’da Tesis Yılı Olacak

"2013 Malatya'da Tesis Yılı"

Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) Başkanı Seyfullah Özdemir, 2013’ün Malatya için tesis yılı olduğunu kaydederek, “Tesislerimiz biterse, sorunlarımızın giderileceğini umuyoruz” dedi.

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan’ın Malatya ziyaretinin çok verimli geçtiğini ifade eden Özdemir, “Spor Genel Müdürümüz Mehmet Baykan, konfederasyonumuzun başkanlığını yapmıştı. Bu nedenle de kendileriyle yakın bir ilişki içerisindeyiz. Hafta sonu Malatya’ya bir ziyaret gerçekleştirdi. Malatya’daki tesislerimizi gezerek, yatırımları yerinde inceledi. Ziyaret çok olumlu geçti. Biz de müdürümüz ve müdür yardımcılarımızın ziyaretleri esnasında TFF Malatya Bölge Müdürümüz Fahrettin Eserdi, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Mustafa Sadi Fındıklı ile Malatya Amatör Spor Kulüpleri’ni temsilen ben de oradaydım. Malatya’daki bütün tesislerimizi gezdiler” diye konuştu.

Özdemir, tesislerdeki eksikleri Baykan’a ilettiklerini belirterek, “2013 yılında Malatya, tesis noktasında büyük bir atılım yaşıyor. Gerçekten çok büyük tesisler yapılıyor. Arena stadından başlayarak, kapalı spor salonları, Yeşiltepe’de Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’ın büyük girişimleri sonucu iki sentetik saha yapılıyor. Spor Genel Müdürümüz bu tesisleri gezdi ve inceledi. Bazı eksiklikler vardı ve bu eksikleri iletme şansı bulduk. Spor Genel Müdürümüz Mehmet Baykan ve müdür yardımcılarına bu tesislerin Malatya’ya bir an önce kazandırılması gerektiğini söyledik” dedi.

Özdemir, Malatya’da Amatör Evi’nin yapımı için genel müdürden söz aldıklarını da kaydederek, şunları söyledi:

“İki tane kapalı spor salonu şuanda bitmiş durumda. Tecde’de de yeni bir salonun yapımı devam ediyor. Buranın bir takım eksikleri vardı. Genel müdürümüze bu eksikleri de ilettik. Futbol açısından Yeşiltepe’de amatörler adına iki tesis yapılıyor. Tabi bunun yanında Amatör Evi Malatya için büyük önem taşıyor. Göreve geldiğimiz günden bu yana Amatör Evi’nin kurulması için çalışmalarımız var. Bununla ilgili konuyu da ilettik. Amatör Evi için gerekli desteği vereceklerini söylediler. Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Mustafa Sadi Fındıklı ile istişare yapılarak, Amatör Evi’nin yapımı için Spor Genel Müdürümüzden söz almış olduk. İnşallah bu tesislerimiz biterse, sorunlarımızın giderileceğini umuyoruz. Bu anlamda çalışmalarımız devam ediyor.”

Hakkında admin

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Required fields are marked *

*

Scroll To Top