Son Haberler
Anasayfa » HABERLER » AMATÖR SPOR CAMİASINDAN BAŞKAN ÇAKIR’A TEŞEKKÜR

AMATÖR SPOR CAMİASINDAN BAŞKAN ÇAKIR’A TEŞEKKÜR

logo

 

 

 

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, göreve geldikleri günden beri Malatya amatör kulüpleri ile Belediye spor kulüplerine imkanları ölçüsünde destek vermeye çalıştıklarını söyledi.

Malatya’da amatör sporla iştigal eden taban birlikleri Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı ziyaret ederek, amatör spor kulüplerine verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

Amatör spor camiasının ziyaretine Türkiye Futbol Federasyonu Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Seyfullah Özdemir, Futbol İl Temsilcisi Kahraman Fırat, Hakem ve Gözlemciler Dernek Başkan Vekili Burak Er, İl Hakem Kurulu Başkanı Akın Öz, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Başkanı Nihat Bayındır, Saha Komiserleri Dernek Başkanı Recep Menekşe ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Ziyaret sırasında kısa bir konuşma yapan Türkiye Futbol Federasyonu Malatya Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yaptığı hizmetleri yakinen izlediklerini belirterek, “Sizin sadece Malatya’nın sporla ilgili değil, bütün gençleri sevdiğinizi biliyoruz. Bugüne kadar gerek şahsınıza ve gerekse Belediyemize amatör sporla ilgili gelen talepleri geri çevirmediniz. Allah sizden razı olsun. Bir ilki de gerçekleştirdiniz. Şimdi çıta gittikçe yükseliyor. Geçmişte Malatya Belediye tarihinde Malatya Belediyesi’nin spor adına yapmış olduğu hiçbir şey yok. Ama şimdi bir tesis başladı. Spor yaşam merkezi başladı. Hakkınızda hayırlısı olması dileğiyle, bundan sonra Allah size nasip ederse, bütün hizmetlerin yapılacağına inanıyoruz. Teşekkür ediyoruz” dedi.

Amatör spora yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etmek için bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirten Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Seyfullah Özdemir ise “Burada Malatya’daki amatör sporla iştigal eden taban birlikleriyle bulunuyoruz. Geçmiş dönemlerde Amatöre yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı teşekkür etmek için geldik. Amatörlerimiz adına saygılar sunuyoruz. Geldiğinizden beri Malatya amatörü iyi bir nefes aldı. İnşallah önümüzdeki dönemde de seçilirseniz, amatöre hizmetleriniz artacaktır. Sizlerin de destekleriyle Amatörlerimizi daha iyi yerlere getireceğimize inanıyoruz. Amatörler adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Amatör spor temsilcilerine teşekkür eden Belediye Başkanı Ahmet Çakır, sporun çok önemli olduğunu söyledi. Göreve geldiği günden beri hem amatör spor kulüplerine hem de Belediye kulüplerine imkanlar ölçüsünde destek vermeye çalıştıklarını belirten Çakır, “Malatya Belediyesi olarak bizim 11 branşta takımımız var. Burada 700-800 civarında lisanslı sporcumuz, 1000’in üzerinde amatör sporcumuz var. Bu süre içerisinde bazı yatırımlar yaptık. Şu anda Yeşiltepe bölgesinde yaptığımız spor tesisi tamamlanmak üzere. Yaşam ve Spor Merkezi inşaatı da devam ediyor. Bizim hedefimiz büyükşehirle birlikte daha çok spor yapılacak alanlar inşa etmek. Sporla ilgili önemli güzel projeleri Malatya’ya kazandıracağız. Amatörlerimizi bu dönemde de desteklemeye devam edeceğiz. Çünkü gençlerimizi ne kadar spora yönlendirebilirsek, o derecede başarıları da artar. Gençlerimizin kendilerini geliştirmesi anlamında spor dallarında yer alması çok önemli. Önümüzdeki dönem içerisinde, büyükşehir statüsü ile birlikte sporla ilgili güzel projelerimiz olacak” şeklinde konuştu.

Ziyarete katılan diğer amatör taban birlikleri başkan ve yöneticileri de Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a desteklerinden dolayı teşekkür ederken, Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Seyfullah Özdemir Başkan Çakır’a ziyaret anısına tablo hediye etti.

 

Hakkında admin

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Required fields are marked *

*

Scroll To Top