Son Haberler
Anasayfa » HABERLER » AKİF ÇELİK U-12 LİGİNDE MADALYA TÖRENİ YAPILDI.

AKİF ÇELİK U-12 LİGİNDE MADALYA TÖRENİ YAPILDI.

2021 -2022 Futbol sezonu Akif ÇELİK  U-12  ligi  7. Hafta  maçlarıyla tamamlandı. Şenlik havasında geçen U-12  Ligine katılan  bütün kulüplerin sporcu ve antrenörlerine madalya  verildi. Yapılan madalya törenine  M.A.S.K.F. Başkanı Seyfullah ÖZDEMİR, Futbol İl Temsilcisi Kahraman FIRAT,  M.A.S.K.F. Başkan vekili   Adnan FIRAT,   Başkan yardımcıları Erkan VAN,  Ergin TURAN ve İsmet BİRATLI,  Merhum Akif ÇELİK’in oğlu Tayyip ÇELİK  ile kulüp antrenörleri,  sporcuları ve ailelerinin katılımıyla  yapıldı.

      Madalya töreni öncesi konuşan Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Seyfullah Özdemir, lige Malatya sporuna büyük katkıları olan, Covid – 19 nedeniyle vefat eden merhum Akif ÇELİK’in isminin verildiğini belirterek, kulüplerin idarecilerine, antrenörlere, sporculara ve sporcuların ailelerine lige gösterdikleri ilgi ve centilmenliklerinden dolayı teşekkür etti.

      Merhum Akif Çelik’in oğlu Tayyip Çelik’e plaketini takdim eden  M.A.S.K.F. Başkanı Seyfullah ÖZDEMİR;  “Kıymetli veliler öncelikle sizlere teşekkür ederim. Gerçekten çok centilmen evlatlar yetiştirmişsiniz. Yöneticilerimizi ve antrenörlerimizi de Malatya amatör spora verdikleri katkıdan dolayı kutluyorum. Yaklaşık bir  ay süren ligimizde  bu çocuklarımız,  çok iyi mücadele ettiler.  U-11 Ligi de başladı. Antrenörlerimizi ve Çocuklarımızı tebrik ediyoruz. Takımlara madalyaları sporcuların  velilerinin  vereceğini , takımlarımızın hepsi bizim için şampiyon.” olduğunu belirtti.

           Lige; Adafı Kartal spor,  Beydağı spor, Demir spor, Kaldırım gücü spor, Kale Gençlerbirliği spor, Karakavak spor, M.fener spor, M.Galata spor, M.Gençlik Hizmetleri, M.Şehir spor, M.Yeşilyurt Bld. Spor, Orduzu spor,Sanayi spor ve Telekom spor takımlarının katılımıyla yapıldı.

      Kulüplerin madalyalarını sporcuların anneleri takdim ederken, kupa töreni sonrası  fotoğraf çekimi yapılarak tören tamamlandı.           

Hakkında admin

Yoruma kapalı.

Scroll To Top