Son Haberler
Anasayfa » HABERLER » ANADOLU SPOR GAZETECİLERİ DERNEĞİN’DEN ZİYARET

ANADOLU SPOR GAZETECİLERİ DERNEĞİN’DEN ZİYARET

logo

 Anadolu Spor Gazetecileri Derneği (ASGD) Malatya Şubesi, Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nu (MASKF) ziyaret etti.

Malatya’da oluşumunu tamamladıktan sonra faaliyetlerine başlayan Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Malatya Şubesi, MASKF’yi ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Malatya Şube Başkanı Akif Çelik, dernek olan Malatya’da oluşumlarını yeni tamamladıklarını ifade ederek, bir dizi ziyaretler gerçekleştirip dernek hakkında bilgiler verdiklerini söyledi.

Çelik, amatör spor taban birliklerini ziyaret ettiklerini kaydederek, “Derneğimizin merkezi Bursa’da bulunuyor. Derneğimiz 54 ilde faaliyet gösteriyor. Malatya’da bu oluşumu sağlayan iller arasında yer alıyor. Görev dağılımımızı yaptıktan sonra ilk olarak spor taban birliklerini ziyaret etmek istedik. Bu anlamda da Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nu ziyaret ettik. Çünkü burası Malatya amatörünün lokomotifi durumunda. Bizde bundan sonra sizlerle temas halinde olarak, Malatya amatörüne katkı sunmak istiyoruz” dedi.

Çelik, Malatya amatör spor taban birlikleriyle sık sık bir araya gelip, yaşanan sıkıntıları gündeme getireceklerini de sözlerine ekledi.

MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir ise Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Malatya Şubesi yönetimine başarılar dileyerek, “Bu oluşumun Malatya amatörüne büyük katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Bu oluşumun gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Gazetecilerimiz her zaman amatör sporunun yanında oldu. Bu örgütlenmeyle beraber Malatya amatörüne daha fazla katkı sağlayacağınız inancındayım” diye konuştu.

Hakkında admin

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Required fields are marked *

*

Scroll To Top