Son Haberler
Anasayfa » HABERLER » U-18 LİGİNDE M.YEŞİLYURT BELEDİYE SPOR ŞAMPİYON.

U-18 LİGİNDE M.YEŞİLYURT BELEDİYE SPOR ŞAMPİYON.

2021-2022 Futbol sezonu  U-18 ligi playoff müsabakaları ile tamamlandı.

24 takımın mücadele ettiği ligimizde çekişmeli ve fair play içerisinde geçen müsabakalar sonunda Play-off’da;

      A Grubu’nun lideri Konak por, B Grubu’nun lideri Malatya Yeşilyurt Belediyespor ve C Grubu’nun lideri Eski Malatya Gençlik spor yarıştı.

     Play-off grubunda ilk maç M. Yeşilyurt Belediyespor ile Eski Malatya Gençlik spor arasında oynandı. M.Yeşilyurt Belediye spor mücadeleyi 24-0 kazandı.

     Play-off’ta ikinci maç ise Eski Malatya Gençlik spor ile Konak spor arasında oynandı. Eski Malatya Gençlik spor karşılaşmayı 3-0 kazanarak son maç öncesi iddasını sürdürdü.

     Play-off’ta üçüncü maç ise Malatya Yeşilyurt Belediyespor Konak spor arasında oynanması gereken müsabakaya Konak spor çıkmayınca M.Yeşilyurt Belediyespor müsabakayı 3-0 hükmen kazanarak U-18 ligini Malatya şampiyonu olarak tamamladı.

      Kupa törenine M.A.S.K.F. Başkanı Seyfullah ÖZDEMİR, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet NOGAY, M.A.S.K.F.Genel Sekreteri ve Futbol il temsilcisi Kahraman FIRAT, Yeşilyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü İbrahim Bingül, M.A.S.K.F. Başkan Vekili Adnan FIRAT ve Başkan Yardımcısı Erkan VAN ile Kulüp yöneticileri, antrenörleri ve sporcularının katılımıyla yapıldı.

M.A.S.K.F. başkanı Seyfullah ÖZDEMİR; Covid -19 nedeniyle uzun zaman sonrası oynanan ligde fair play mücadele eden 24 takımımızı tebrik ederek gösterdikleri başarılardan dolayı kutladı.

Özdemir; U-18 liginde şampiyon olan M.Yeşilyurt Belediye spor takımını tebrik ederek katılacakları U-18 ligi Türkiye şampiyonasında başarılar diledi.

Şampiyon takımın kupası; M.A.S.K.F Başkanı Seyfullah Özdemir ile Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Nogay tarafından futbolculara takdim edildi.

Hakkında admin

Yoruma kapalı.

Scroll To Top