Son Haberler
Anasayfa » HABERLER » SPORUN VİTRİNCİLERİNE ÖDÜL

SPORUN VİTRİNCİLERİNE ÖDÜL

logoSporun 'Vitrin'cilerine Ödül

Malatya amatörüne yıllardır hizmet eden Mehmet Göresiye ile Ferdi Durdu, Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) tarafından plaketle ödüllendirildi.

Amatör sporların en yakın takipçileri olan Mehmet Göresiye ile Ferdi Durdu, MASKF tarafından “Amatör sporuna yaptıkları hizmetlerden” dolayı plaketle ödüllendirildi.

32 YILDIR HİZMET EDİYOR-

Malatya sporuna 32 yıldır hizmet eden Mehmet Göresiye, Anadolu Ajansı (AA) Battalgazi İlçe Muhabirliği’nin yanı sıra Malatyahaber.com ve Görüş Gazetesi’nin de muhabirliğini yapıyor.

Gerek profesyonel gerekse de amatör sporda eşsiz bir arşive sahip olan Göresiye, amatör sporunun göz bebeği olarak mesleğini sürdürüyor.

MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir tarafından “O bizim gözbebeğimiz” ifadeleriyle değer bulan Mehmet Göresiye, Malatya sporunu kamuoyuna duyuran isimlerin başında geliyor.

OMUZ OMUZA ÇALIŞIYORLAR-

Mehmet Göresiye’den sonra amatör sporuna verdiği hizmetle adından söz ettiren Ferdi Durdu da, MASKF tarafından plaketle ödüllendirildi.

İhlas Haber Ajansı (İHA) Malatya muhabirliğinin yanı sıra Yeni Malatya Gazetesi’nin de muhabirliğini yapan genç gazeteci, Malatya sporuna haberleriyle önemli katkı sağlıyor.

Hakkında admin

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Required fields are marked *

*

Scroll To Top