Son Haberler
Anasayfa » HABERLER » KULÜPLERİMİZİN DİKKATİNE.

KULÜPLERİMİZİN DİKKATİNE.

logo ASKF

        T.F.F. Yönetim Kurulunun 20.12.2019 tarihli toplantısında alınan kararla amatör futbolcu lisans

, vize ve transfer işlemlerinde sağlık raporu yerine “Sağlık Beyan Formu” uygulaması başlatılmıştır.

            AMATÖR FUTBOLCU LİSANS VE TRANSFER TALİMATI YAPILAN DEĞİŞİKLİKLER

        YÜRÜRLÜKTEKİ METİN 

        MADDE 7- Amatör futbolcuların müsabakalara katılabilmesi için lisanslarını her sezon bağlı oldukları Bölge Müdürlüklerine vize yaptırmaları zorunludur. Vize işlemleri transfer ve tescil dönemlerine bağlı olmaksızın 31 Mayıs tarihine kadar yapılabilir. Vize işleminin yapılabilmesi için aşağıdaki belgelerin Federasyona sunulması zorunludur. a) Federasyonca verilmiş olan lisans b) Fotoğraflı Sağlık Raporu c) 18 yaşından küçük futbolcular için; futbolcu, veli ve kulüp taahhütnamesi d) 18 yaşından büyük futbolcular için; futbolcu ve kulüp taahhütnamesi e) Her sezon Federasyonca tespit edilecek vize ücretinin yatırıldığına dair belge. Lisanslı bir amatör futbolcu aralıksız iki sezon vize işlemi yaptırmazsa tescili iptal edilir. Serbest kalan futbolcu dilediği kulüpte lisans çıkartabilir.

       ÖNERİLEN METİN VİZE İŞLEMLERİ

       VİZE İŞLEMLERİ MADDE 7- Amatör futbolcuların müsabakalara katılabilmesi için lisanslarını her sezon bağlı oldukları Bölge Müdürlüklerine vize yaptırmaları zorunludur. Vize işlemleri transfer ve tescil dönemlerine bağlı olmaksızın 31 Mayıs tarihine kadar yapılabilir. Vize işleminin yapılabilmesi için aşağıdaki belgelerin Federasyona sunulması zorunludur. a) Federasyonca verilmiş olan lisans b) Sağlık yönünden futbol oynamaya elverişliliğine dair 18 yaşından büyüklerin kendisinin, 18 yaşından küçüklerin ise velisinin yazılı beyanı c) 18 yaşından küçük futbolcular için; futbolcu, veli ve kulüp taahhütnamesi d) 18 yaşından büyük futbolcular için; futbolcu ve kulüp taahhütnamesi e) Her sezon Federasyonca tespit edilecek vize ücretinin yatırıldığına dair belge. Lisanslı bir amatör futbolcu aralıksız iki sezon vize işlemi yaptırmazsa tescili iptal edilir. Serbest kalan futbolcu dilediği kulüpte lisans çıkartabilir

NOT :  KULÜPLERİMİZ ; SAĞLIK BEYANI FORMU İLE DURUM BİLDİRİR TEK HEKİM SAĞLIK RAPORU EVRAKLARINI FEDERASYONUMUZDAN VE T.F.F. NİN TALİMATLAR LİNKİNDEN ULAŞABİLİR.

 

Hakkında admin

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Required fields are marked *

*

Scroll To Top