Son Haberler
Anasayfa » HABERLER » AMATÖR SPOR HAFTASI EN’LER ÖDÜL TÖRENİ İLE SONA ERDİ.

AMATÖR SPOR HAFTASI EN’LER ÖDÜL TÖRENİ İLE SONA ERDİ.

logo ASKF

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından 7-13 Ekim tarihleri arasında her yıl geleneksel olarak düzenlenen Amatör Spor Haftası sona erdi.

           Merkez Spor Salonunda gerçekleşen Ödül Törenine M.A.S.K.F Başkanı Seyfullah ÖZDEMİR, Spor Şube Müdürü Ömer DAĞDELEN, Tesisler Şube Müdürü Ahmet YÜCEL, M.A.S.K.F Genel Sekreteri ve Futbol il temsilcisi Kahraman FIRAT, M.A.S.K.F Başkan vekili Aziz YİĞİT,  Başkan yardımcıları Adnan FIRAT ile Erkan VAN, Yönetim kurulu üyeleri Erol AKDENİZ ile Ergin TURAN,  antrenörler, il temsilcileri, sporcular ve sporcu velileri katıldı. Seremoni öncesi Malatya Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Başkanlığınca ‘’ Barış Pınarı Harekatında Kahraman Ordumuzun Yanındayız ‘’ yazılı pankart açılarak Mehmetçiğe destek verildi.

        Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının ardından bir konuşma yapan Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen ‘’ 07 Ekim de başlatmış olduğumuz Amatör Spor Haftası müsabakaları bir hafta boyunca 12 branşta müsabakalar yapıldı. Müsabakaların amacı Türk sporuna katkıda bulunmak değişik branşlarda özellikle olimpik branşlarda Spor ’un alt yapısını güçlendirmek amacını taşımaktaydı. Dereceye giren giremeyen bu müsabakalara katılan tüm sporcularımı antrenörlerimizi ve bizlerden desteğini esirgemeyen Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığını tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum’’ dedi.

         Malatya Amatör spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Seyfullah Özdemir ise; yeni bireylerin spora kazandırılması, fiziksel aktivitelerin oluşturulmasını özendirmek  için Gençlik spor Bakanlığı ile Konfederasyonumuzun ortaklaşa   düzenlediği Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Malatya’da Atletizm, Badminton, Basketbol, Voleybol, Hentbol, Masa Tenisi, Satranç, Tenis, Futbol, Okçuluk, Özel Sporcular Atletizm Ve Özel Sporcular Bowling müsabakaları düzenlediğini belirterek dereceye giren ve yılın En’lerinin başarılarının devamını diledi.

        Konuşmaların ardından dereceye giren sporculara ve En’lere  Malatya  Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ve Gençlik Hizmetleri ve spor il müdürlüğü  tarafından ödülleri verildi.

karete.1   karate

ömer  özgür

atletizm   engelli    serhat  futbol

Basketbol  badminton

barış pınarı  m.tenisi

istiklal marşı   toplu

 

Hakkında admin

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Required fields are marked *

*

Scroll To Top