Son Haberler
Anasayfa » HABERLER » 24. KİRAZ FESTİVALİNDE TELEKOM SPOR ŞAMPİYON.

24. KİRAZ FESTİVALİNDE TELEKOM SPOR ŞAMPİYON.

logo ASKF

EPD4PZ96-2X0D-D3XO-9UJP-K0I5K2WGTR5G

             24.Yeşilyurt Kültür, Kiraz ve Spor Festivali kapsamında tertip edilen U-17 Futbol Turnuvasının final maçında Kale Gençlerbirliğini 2-1 yenen  Telekom spor şampiyonluk ipini göğüsledi. Dereceye giren takımların ödülleri düzenlenen törenle takdim edildi.

           Yeşilyurt Belediyesi ile Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu işbirliği halinde Yeşiltepe 1 ve 3 nolu sahalarında gerçekleşen U-17 Futbol Turnuvasında dereceye giren takımlar final maçları sonucunda belli oldu.

           16 takımının katılımıyla 10 gün süren turnuvanın final maçında Kale Gençlerbirliği ile Telekom takımları Yeşiltepe 1 nolu sahada  karşı karşıya geldi.

EXQ03RL5-KKOP-Y61X-C9VW-6M8QKH1GH9GR

          Büyük bir çekişmeye sahne olan final maçını 2-1 kazanarak turnuvayı şampiyon olarak tamamlayan  Telekomspor takımı futbolcuları 90 dakika bitiminde büyük bir sevinç yaşadı.

          Final maçlarının sonucunda U-17 Futbol Turnuvasını  Telekomspor birinci, Kale Gençlerbirliği ikinci, Malatya Aile ve Sosyal Politikalar Spor Kulübü üçüncü, 1932 Malatyagücü ise dördüncü oldu. 

9LGN1S1N-0GE5-JHH4-0H8R-0RWI6KFB9U6H  LXQFKWSI-1E6E-NE4W-KSXN-KYHR1DSUFKR5

         Dereceye giren takımların kupa, madalya ve para ödülleri Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Cavit Aslan, Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Seyfullah Özdemir ve Yeşilyurt Belediyespor Kulüp Başkanı Dursun Cumali Sucu  tarafından takdim edildi.

       Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Seyfullah Özdemir törende yaptığı konuşmada, amatör spor kulüplerine maddi ve manevi desteklerinden dolayı Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a bütün amatör spor kulüpleri adına teşekkürlerini sundu.

       Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ise, turnuvanın düzenlenmesine destek veren Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Malatya Şube Yönetimine, Futbol İl Temsilciliğine, İl Hakem Kuruluna,  kulüp yönetimlerine, antrenörlere ve futbolculara teşekkürlerini sundu.

V7YSVGQA-25RL-VDG6-8MSM-BTUCUWKGRW0N

         10 gün süren turnuvada dereceye giren tüm takımları tebrik eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Festivalimiz kapsamında Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Malatya Şube Yönetimi ve Futbol İl Temsilciliğiyle ortaklaşa düzenlediğimiz U-17 Futbol Turnuvamızda emeği geçen herkese sonsuz şükranlarımı sunarım. Böylesine güzel bir turnuvaya ev sahipliği yapmanın bahtiyarlığını yaşamaktayız. Çünkü bu turnuvalar yapmazsak sporu aktif hale getiremeyiz, gençlerimiz sahalara yönlendiremeyiz, spor kültürümüzü geliştiremeyiz. Sporu toplumun tüm kesimlerine yaygınlaştırmak adına bu tür organizasyonlara önem veriyoruz.  Maçlarda centilmenliği elden bırakmayarak fair-play ruhu anlayışıyla mücadele eden, kentimizin ve ilçemizin sportif gelişimine destek veren tüm takımlarımıza teşekkür ediyorum. Oldukça çetin geçen yarı final ve final maçlarından sonra dereceye girip ödül almaya hak kazanan tüm takımlarımızı tebrik ediyorum. Ayrıca maçlarda görev yapan tüm hakemlerimize, saha görevlilerine ve maçları takip eden tüm futbolseverlere de spora verdikleri destekten dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Yeşilyurt Belediyesi olarak geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin daha fazla sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerine katılmaları adına yatırımlarımıza, organizasyonlarımıza ve projelerimize ara vermeden devam edeceğiz.

S8YL6IH8-LLBX-RZRA-IGW3-GUO3SFCXXB59   GCGTQ4T0-9D76-BSHG-JFKI-FDPFBII9STPT

            Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, U-17 Futbol Turnuvasının düzenlenmesinde destek veren Malatya Amatör Spor Kulüpleri Yönetimi adına Başkan Seyfullah Özdemir’e, sahaları tahsis eden Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü adına Yeşiltepe Tesisler Müdürü Celal Çılgın’a ve İl Hakem Kurulu adına hakemlere teşekkür plâketi takdim etti.

 

Hakkında admin

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Required fields are marked *

*

Scroll To Top