Son Haberler
Anasayfa » HABERLER » AMATÖR TAKIMLARLA TOPLANTI YAPILDI.

AMATÖR TAKIMLARLA TOPLANTI YAPILDI.

logoDSC09875

 

     1. Amatör küme büyükler ligi ve U-17 ligi maçlarının 23-24 Kasım 2014 tarihinde başlayacak olması nedeniyle,  T.F.F. Bölge müdürü Fahrettin ESERDİ, İl Disiplin Kurulu başkanı Av. Faik DEMEZ, Futbol İl Temsilcisi Kahraman FIRAT,  İl Hakem Kurulu başkanı Akın Kaan ÖZ, Tüfad Şube başkanı Nihat BAYINDIR, Saha Komiserleri yöneticisi Nurettin DOĞAN, M.A.S.K.F. Yöneticileri ve Denetleme Kurulu başkanı Yusuf İzzettin CENGİZ  ile B.Gazi Bld. spor, Tecde spor, Telekom spor, Sanayi spor, Konak Bld.spor, Çatyol Bld.spor, Demir spor, Kaldırımgücü spor, Orduzu spor, Malatya spor, Yeşilyurt Bld.spor, Adafı Kartal spor, Girmana Beldesi İpekyolu spor ve M.İl Özel idare spor yöneticileri, Antrenörleri ve Takım kaptanlarının katıldığı toplantı Federasyon binamızda saat: 17.30’da yapıldı.

DSC09876

    Federasyon Başkanımız Seyfullah ÖZDEMİR, sahalarımızın tamamlanması ile yoğunluğun Yeşiltepe stadına kayacağını, istişare toplantılarının yapılarak spor taban birlikleri ile kulüplerimizin birlikteliğinin pekiştiğini ve her zaman kulüplerimizin yanında olduğunu belirterek  liglerde mücadele edecek takımlara başarılar diledi.

   T.F.F. Bölge müdürü Fahrettin ESERDİ ve Spor Taban birlikleri başkanlarımız  konuşmalarında kulüplerimizin her zaman yanında olduklarını belirterek,  yeni sezonun hayırlı olması dilekleri ile toplantı sona erdi.

Hakkında admin

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Required fields are marked *

*

Scroll To Top