Son Haberler
Anasayfa » HABERLER » U-16 LİGİ KURASI ÇEKİLDİ.

U-16 LİGİ KURASI ÇEKİLDİ.

logo ASKF

        2017 -2018 Futbol sezonu U-16  Liginin  Fikstürü  Federasyon binamızda  M.A.S.K.F. Başkanı Seyfullah ÖZDEMİR, Futbol İl Temsilcisi Kahraman FIRAT, Yönetim Kurulu üyeleri  Erkan VAN, Ergin TURAN, Tertip Komitesi üyeleri ile  Lige  katılacak Kulüp yöneticileri ve antrenörlerinin katılımıyla  yapıldı. Kura öncesi M.A.S.K.F. Başkanı Seyfullah ÖZDEMİR, 11 takımın katılımıyla iki grupta oynanacak maçlar sonunda grubu birinci bitirecek iki takımın final maçı oynayacağını, şampiyon olan   takımımızın ilimizi  U-16 Türkiye şampiyonasında temsil edeceğini,  ligin fair-play içerisinde geçmesini, U-16 liginde mücadele eden sporcuların tecrübelerini artırarak gelecek sezon  U-17 ve U-19 liglerinin alt yapısı olacağını belirterek lige katılan takımlara başarılar diledi. Futbol İl Temsilcisi Kahraman FIRAT ise liglerin 28 Ekim  tarihinde başlayacağını belirterek  ligde mücadele edecek takımlara  başarılar diledi.  

      Çekilen kura sonrası oluşan gruplar;

thumbnail_IMG_3986     thumbnail_IMG_3989

     A GRUBU : ADAFI KARTAL SPOR, KALE GENÇLERBİRLİĞİ SPOR, İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ SPOR, KALDIRIM GÜCÜ SPOR, AKÇADAĞ SPOR VE SANAYİ SPOR.

     B GRUBU : PÜTÜRGE GENÇLİK SPOR, M.FENER SPOR, KONAK BLD. SPOR, M.AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR GENÇLİK SPOR VE M. YEŞİLYURT BLD. SPOR.

thumbnail_IMG_3990  thumbnail_IMG_3987

 

Hakkında admin

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Required fields are marked *

*

Scroll To Top