Son Haberler
Anasayfa » HABERLER » FUTSAL LİGİNE BAŞVURULAR BAŞLADI.

FUTSAL LİGİNE BAŞVURULAR BAŞLADI.

logo ASKF                       tff-logo-16122014172427

                   2016 – 2017 SEZONU TFF FUTSAL LİGİ BAŞVURU KOŞULLARI

 

    1. Katılım Formunun (katılım taahhütnamesi, kulüp bilgi formu ve sporcu listeleri – EK:1) futsal@tff.org adresine imzalı ve kaşeli şekilde gönderilmesi gerekmektedir.
  • Kulüp Yetkilisine ait imza sirkülerinin başvuru formunun ekinde gönderilmesi zorunludur.

 

    1. Katılım ücreti 1.500 TL’dir.
  • Katılım ücretinin aşağıda belirtilen TFF Hesabına yatırılıp, dekontun katılım formu ile beraber gönderilmesi zorunludur. Dekontta “……………………………………………………… Spor Kulübü Futsal Ligi Katılım Bedeli” açıklaması yer almalıdır.

 

    1. HESAP İSMİ       :TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONUŞUBE                    :1.LEVENT TİCARİ ŞUBE(186)IBAN                     :TR68 0006 2000 1860 0006 2980 38
    2. HESAP NO          :6298038
    3. BANKA ADI        :GARANTI BANKASI
  • Belirtilen başvuru tarihine kadar belgelerinde herhangi bir eksik bulunan kulüp ya da kulüpler ile katılım ücretini TFF Hesabına yatırmayan kulüpler ligde yer alamazlar.

 

    1. Katılım ücreti, lig sonunda kulüplere iade edilir. Bununla birlikte, grupların belirlenmesinden sonra ligden herhangi bir nedenle çekilen veya çıkarılan kulüplere katılım bedeli iade edilmez.
  • TFF Futsal Ligi en fazla 32 takımdan oluşur.

 

    1. Müsabaka yapısı katılacak / başvurularını yapmış kulüp sayısına bağlı olarak TFF tarafından belirlenir ve ilan edilir.
  • Müsabakalar farklı merkezlerde (illerde) 3 veya 4 kulübün katılımı ile mini turnuvalar düzeninde gerçekleştirilecektir.

 

    1. TFF’nin belirleyeceği ulaşım ve konaklama katkı payı bulundukları ilin dışında mini turnuvalara katılacak kulüplere ödenecektir.
  • Müsabakaların yapılacağı iller ve salonlar TFF tarafından belirlenecektir.

 

    1. TFF Futsal Ligi’nde 01.01.1988 ile 31.12.2002 tarihleri arasında doğmuş futbolcular oynayabilir.
  • 31.12.1987 ve daha önce doğmuş en fazla 5 (beş) tane yaşı büyük futbolcu müsabaka isim listesine yazılabilir.

 

    1. Geniş kadroda 01.01.2001 ve 31.12.2002 tarihleri arasında doğmuş 5 futbolcunun yer alması zorunludur.
  • TFF Futsal Ligi’ne katılan kulüpler, kulübünün yazılı muvafakatını almak şartıyla, o sezon Futsal Ligi’ne katılmayan kulüplerden en fazla 5 lisanslı futbolcuyu kadroya alabilir, bu futbolcuların en fazla 3’ünü 14 kişilik müsabaka isim listesine yazabilirler.

 

    1. TFF Futsal Ligi’ne katılan kulüpler, yukarıdaki maddede belirtilen şartlara sahip olmak koşuluyla, kulübe tescil edilmiş ya da edilmemiş (muvafakatname alarak) en fazla 2 yabancı uyruklu futbolcuyu müsabaka isim listesine yazabilirler.
  • Müsabaka isim listesine yazılan muvafakatnameli yabancı futbolcu veya futbolcular, 16. maddede belirtilmiş olan muvafakatnameli futbolcular sınıfına girmez.

 

    1. TFF Futsal Ligi müsabakalarında profesyonel futbolcular oynayabilir. Profesyonel futbolcular için yaş sınırı aranmaz. Ancak 31.12.1982 ve daha öncesinde doğan futbolcular, tam teşekküllü Özel veya Resmi Sağlık Kurumu’nun Sağlık Kurulu’ndan, yapılan fizik muayene ve EKG tetkiki sonucunda “spor katılımına engel bir durum saptanmamıştır” onaylı kurul raporu alarak TFF’ye sunmalıdır.
  • Kulüpler başvuru esnasında 23 kişilik geniş kadroyu TFF’ye bildirmek zorundadır.

 

    1. Kulüpler müsabaka isim listesine en az 10 en fazla 14 sporcu yazabilirler. Müsabaka isim listelerinde 2 kalecinin bulundurulması zorunludur.
  • Oyun Kuralları gereği, kulüpler herhangi bir futbolcunun müsabaka içinde futbolcu-kaleci (uçan kaleci) olarak yer almasını, ancak futbolcu-kaleci olarak yer alacak sporcunun aynı sırt forma numarası ve o müsabakada kullanılan takım forması giyerek sahada bulunması ile sağlayabilirler. Futbolcu-kaleci olarak yer alacak bu futbolcunun müsabaka öncesinde hakemlere bildirilmesi gerekmektedir.

 

    1. Kulüplerin biri açık renk olmak üzere en az iki farklı tip formayı müsabakaya gelirken yanlarında bulundurmaları zorunludur.
  • Futsal Ligi müsabakalarında halı saha ayakkabısı kullanılamaz, kauçuk tabanlı ve/veya spor salonu zeminine uygun ayakkabılar kullanılabilir.

 

    1. Müsabakalarda yer alan tüm sporcuların tekmelik takması / kullanması zorunludur.
  • Futsal Liginde yer alacak kulüplerin teknik adamlarının, TFF “C” ve üstü kategorilerde antrenörlük belgesine sahip olması gerekmektedir.

 

    1. Müsabaka isim listesinde yer alan sporcular dışında her kulübe mensup en fazla beş görevli sahaya girebilir. (Teknik Sorumlu, Antrenör, Yönetici, İdareci, Doktor, Masör, Fizyoterapist, Malzemeci)
  • 2016 – 2017 Sezonunda Türkiye Şampiyonu olan Kulüp, 2017 – 2018 Sezonunda UEFA Futsal Cup’a katılma hakkını elde eder.
  • TFF ile M.A.S.K.F.  Futsal Ligi’ne katılacak tüm kulüplerimize başarılar dileriz.

Hakkında admin

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Required fields are marked *

*

Scroll To Top