Son Haberler
Anasayfa » HABERLER » SESSİZ ADIMLAR SPORCULARIYLA BULUŞTUK.

SESSİZ ADIMLAR SPORCULARIYLA BULUŞTUK.

logo

fotoğraf 2

M.A.S.K.F. Başkanı Seyfullah ÖZDEMİR, Sessiz Adımlar spor kulübü sporcuları ve antrenörleriyle yemekte buluştu. Yemeğe Gençlik Hizmetleri ve Spor  il müdürü M. Sadi FINDIKLI, TFF Bölge müdürü Fahrettin ESERDİ, Futbol İl Temsilcisi Kahraman FIRAT, Tesisler Şube müdürü Ahmet YÜCEL, Gençlik Merkezleri Koordinasyon Şube müdürü Murat KILINÇ, M.A.S.K.F. Yönetim Kurulu üyeleri, Sessiz Adımlar Spor Kulübü antrenörleri ile sporcuları katıldı.

fotoğraf 2 (1)

M.A.S.K.F. Başkanı Seyfullah ÖZDEMİR Sessiz Adımlar spor kulübünün yaptığı hizmetleri anlatarak engelleri ortadan kaldıran antrenörlere ve sporculara teşekkür ederek  spora yaptıkları emeklerden dolayı mutluluk duyduğunu belirtti.

fotoğraf 1

  TFF Bölge müdürü Fahrettin ESERDİ, özel sporcuların adları gibi özel olduğunu belirterek bundan sonraki müsabakalarda  başarılarının devamını diledi.

fotoğraf 3 (1)

Gençlik Hizmetleri ve spor il müdürü M. Sadi FINDIKLI, bu günün anlamlı olduğunu,  özel sporcularla bir araya geldiğimiz için ayrıca mutlu olduğunu belirterek Sessiz Adımlar spor Kulübüne desteklerinin devam edeceğini belirtti.

fotoğraf 1 (1)

       Sessiz Adımlar Spor kulübü antrenörü Ali KARACA, böyle organizasyondan dolayı memnuniyetini belirterek yemeğe katılan herkese teşekkürlerini söyledi. Futbol takım kaptanı ise Malatya kamuoyunun desteklerinin  devam etmesini arzu ettiklerini, M.A.S.K.F.  ile Gençlik Hizmetlerine verdikleri destekten dolayı teşekkürlerini belirtti.

fotoğraf 4 (1)

fotoğraf 3

fotoğraf 2 (1)

fotoğraf 4

Hakkında admin

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Required fields are marked *

*

Scroll To Top