Son Haberler
Anasayfa » HABERLER » AMATÖR SPOR HAFTASINDA BAŞARILI SPORCULARA ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI.

AMATÖR SPOR HAFTASINDA BAŞARILI SPORCULARA ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI.

logo

16

      Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında ulusal ve uluslararası müsabakalarda başarılı olan sporculara yılın en’leri  ödülleri düzenlenen törenle verildi.
      Düzenlenen ödül törenine Malatya Valisi Süleyman Kamçı, AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, TFF Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, MASKF  Başkanı Seyfullah Özdemir, Futbol İl Temsilcisi Kahraman FIRAT, M.A.S.K.F. Yönetim kurulu üyeleri, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Şube Müdürleri, Amatör Spor Haftasında müsabakalara katılan sporcular, ulusal ve uluslararası müsabakalarda başarılı sporcular ile antrenörleri ve aileleri katıldı.
     Törende konuşan Vali Süleyman Kamçı, Malatya’da sporcu sayısın 50 binlere ulaştığını belirterek kentte sporun geldiği noktanın örnek olduğunu ifade etti. Sporcuların eğitimlerine devam ederken çalışma ve antrenmanların sürdürmelerine mutlu olduklarını belirten Kamçı, “İlimizi yurt içinde ve yurtdışında temsil ederek başarılar elde eden gençlerimizi ve antrenörlerini kutluyorum” şeklinde konuştu.
       Konuşmaların ardından ulusal ve uluslararası müsabakalarda dereceye giren yılın En’leri sporculara ve antrenörlere Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından hazırlanan Plaket ve malzemeler Malatya valimiz Sayın Süleyman Kamçı, AK Parti Malatya Milletvekili Sayın Bülent Tüfenkçi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, TFF Bölge Müdürü Fahrettin Eserdi, MASKF  Başkanı Seyfullah Özdemir ve Futbol İl Temsilcisi Kahraman FIRAT tarafından  takdim edildi. Yaklaşık 650 sporcunun aileleriyle katıldığı kahvaltılı toplantısı bir şenlik  havasında sona erdi.

17

23

19

10

1424

21

20

22

 

Hakkında admin

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Required fields are marked *

*

Scroll To Top