Son Haberler
Anasayfa » HABERLER » BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KAPALI SPOR SALONU TÖRENLE AÇILDI.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KAPALI SPOR SALONU TÖRENLE AÇILDI.

logo

DSC_6343

Büyükşehir Belediyesi Kapalı spor salonu törenle açıldı. Törende Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) Genel Başkanı Seyfullah Özdemir de kısa bir konuşma yaptı. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı amatör sporcuların abisi olarak lanse eden Özdemir, “Değerli büyüğümüz Sayın Büyükşehir Belediye Başkanım Ahmet Çakır Beyefendiye Malatya amatör spor kulüpleri olarak şükranlarımızı sunuyoruz. Sağladığı desteklerle Malatya’da amatörlerin abisi olmuştur. Huzurlarınızda bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz” dedi. Konuşma sonrası Özdemir, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet ÇAKIR’a Amatöre yaptığı hizmetleri anısına özel  işlemeli Kuran-ı Kerim verdi.
Düzenlenen törene Malatya Valisi Süleyman Kamçı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra, Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık, Mustafa Şahin, Bülent Tüfenkci, Nurettin Yaşar, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı, TSO Başkanı H.Hasan Erkoç, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları, MASKF Genel Başkanı Seyfullah Özdemir, Futbol İl Temsilcisi Kahraman Fırat, Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı Orhan Barman, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, STK temsilcileri, şirket genel müdürleri, daire başkanları, şube müdürleri, sporcular, vatandaşlar ve basın mensupları katıldı.
Spor Salonu’nun kurdelası, İl Müftü Yardımcısı Emin Yılmaz’ın yaptığı duanın ardından, törene katılan protokol tarafından kesilerek hizmete açıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan açılış töreninde Büyükşehir Belediye spor Kulübü sporcuları tarafından gösteriler yapıldı.
Masa tenisi, teakvon-do, güreş ve kıck boks takımları tarafından yapılan gösteriler, nefesleri keserken, izleyenlerden büyük alkış aldı.

s.öz 2

 

Hakkında admin

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Required fields are marked *

*

Scroll To Top