Son Haberler
Anasayfa » HABERLER » M.A.S.K.F.’DAN ANLAMLI ZİYARET.

M.A.S.K.F.’DAN ANLAMLI ZİYARET.

logo

askf

ASKF’ den anlamlı ziyaret;

Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yönetimi, geçtiğimiz hafta Malatyaspor ile Battalgazi Belediyespor arasında oynanan maçta kolu kırılan amatör sporcuyu hastanede ziyaret ederek moral vererek amatör sporcuların yanında olduklarını gösterdi. 1.Amatör Küme Büyükler Ligi’nde mücadele eden Malatyaspor ile Battalgazi Belediye spor  İlk yarının son hafta maçının 40.dakikası oynanırken Malatyaspor kalecisi Miraç Çalışkaner bir hava topu mücadelesinde yerde kalmış ve kolunun bilek kısmından kırıldığı anlaşılmıştı. Kaldığı özel hastanede ameliyat olan kaleci Miraç Çalışkaner’i  Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Seyfullah Özdemir ve beraberindeki yöneticiler ameliyattan yeni çıkan genç kaleciyi ziyaret ederek yalnız olmadığı mesajı verdi.

ÖZDEMİR: BİZ HER SPORCUNUN YANINDAYIZ

Duygu yüklü buluşmada, amatör sporcuların daima yanında olduklarını söyleyen ASKF Başkanı Seyfullah Özdemir; “Biz daima sporcumuzu, antrenörümüzü ve hakemimizi korumuşuzdur. Bizim önce insanlık ve spor gelir. Kazanmak ya da kaybetmek ikinci plandadır. Biz bu tarz ziyaret ve yardımlarımızı kamuoyunda suiistimal edilmemesi için basınla çok paylaşmıyoruz. Miraç kardeşimize geçmiş olsun diliyoruz. Umarız en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur ve sahalara döner” dedi.

 

KİPDEMİR: BU ZİYARET BİZE GÜÇ VERDİ

Malatya spor Kulübü yöneticisi Selçuk Kipdemir de ziyaretten dolayı Özdemir ve ASKF yönetimine teşekkür ederek, “Bu moral ziyareti kulübümüz açısından da çok önemli. Tek amacımız gençlerimizi sporla kötü alışkanlıklardan uzak tutmak bu yolda yalnız olmadığımızı görmek bize güç verdi” ifadelerini kullandı.

Genç oyuncu Miraç ise ziyaret için yöneticilere teşekkür etti.

 

Hakkında admin

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Required fields are marked *

*

Scroll To Top