Son Haberler
Anasayfa » HABERLER » MALATYA 9. DOĞU VE GÜNEYDOĞU ANADOLU YAZ SPOR OYUNLARI SONA ERDİ…

MALATYA 9. DOĞU VE GÜNEYDOĞU ANADOLU YAZ SPOR OYUNLARI SONA ERDİ…

logo

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğünce her yıl organize edilen ve bu yıl dokuzuncusu ilimizde düzenlenen 9. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yaz Spor Oyunları sona erdi.

27 Ağustos 02 Eylül 2014 tarihleri arasında 23 İlden yaklaşık 2300 sporcunun 12 branşta  birbirleriyle yarıştığı karnaval havasında geçen bu büyük spor organizasyonun sonunda Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü 18 altın, 12  gümüş ve 18 bronz madalya toplamda ise 48 madalya alarak genel klasmanda 9.  Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yaz Spor Oyunları birincisi oldu.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi FINDIKLI ‘’ İlimizde gerçekleştirilen bu önemli organizasyon oldukça verimli ve amacına uygun olarak icra edilmiştir. İlimizde misafir ettiğimiz tüm takımlar müsabakalarını herhangi bir aksaklık olmadan, fair – play anlamında kardeşlik ortamında tamamlayıp ilimizden hoşnutlukla ayrılmışlardır. Oyunların açılışında bizleri yalnız bırakmayan Spor Genel Müdürü Sayın Mehmet BAYKAN’a, Valimiz Sayın Vasip ŞAHİN’e ,Genel Müdür Yardımcımız Murat KOCAKAYA’ ya, Spor Faaliyetleri Daire Başkanı Sayın Ömer KALKAN’a ve ilimiz protokolüne, Ayrıca organizasyona katılan tüm illerimizin başta İl Müdürlerine, Şube Müdürlerine, İdareci, Antrenör ve sporcularımıza,  ayrı ayrı teşekkürlerimi arz ederim.

Bu müsabakaların hazırlıkları aşamasında bizden yardımlarını esirgemeyen Kurum kuruluşlarda başta Valiliğimiz, Büyük Şehir Belediye Başkanlığımız, İnönü Üniversitesi Rektörlüğü, Yeşilyurt Kaymakamlığı, Battalgazi Kaymakamlığı, Yeşilyurt Belediyesi, Battalgazi Belediyesi, İl Emniyet Müdürlüğü, Milli Eğitim İl ve İlçe Müdürlükleri, İl Sağlık Müdürlüğü, K.Y.K. Bl. Md’ne, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Aksa Elektrik ve Dağıtım A.Ş Müdürlüğü ve Tüm Malatya’mızın değerli basın mensuplarına teşekkürlerimi arz ederim.

Ayrıca bu müsabakaların gerçekleştirilmesinde emeği geçen Tesisler Şube Müdürlüğümüz ve tesislerdeki personelimize, Spor Şube Müdürlüğü ve çalışanlarına, İdari ve Mali İşler Şube Müdürlüğümüz ve çalışanlarına Ulaşım, haberleşme ve Bilgi İşlem Merkezi çalışanlarımıza emek ve katkılarından dolayı teşekkür ederim.

Son olarak müsabakalar sonunda 23 il içerisinde açık ara şampiyonluğumuzu sağlayan başta yüzücülerimiz olmak üzere tüm emek veren sporcu ve antrenörlerimize ayrıca organizasyon boyunca bizleri yalnız bırakmayan İl Temsilcilerimize de teşekkür ediyor daha nice organizasyonlarda birlikte çalışmak üzere saygılarımı sunuyorum’’ dedi.

 Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yaz Spor Oyunlarında başarılı olan ilimizi M.A.S..K.F. Yönetim Kurulu olarak tebrik ediyoruz, başarıların devamını dileriz.

9.  Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yaz Spor Oyunlarında illere göre genel klasman ise  şöyle oluştu; 

Hakkında admin

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Required fields are marked *

*

Scroll To Top